Zondagamateurs

Imediate_cupElk jaar organiseert mijn werkgever het voetbaltoernooi waar gestreden wordt om de iMediate Cup. Ook vandaag traden 20 teams uit de entertainmentbranche aan om onderling uit te maken wie het minst slecht voetbalt. Daarbij gaat het natuurlijk om het spelletje het winnen, dus naast menig bekende Nederlander werd hier en daar ook een profvoetballer opgesteld. Het verschil in niveau was vaak meelijwekkend, voor beide partijen eigenlijk.

Robje_imediate_cupIk heb van ons eigen team wat actiefoto’s geprobeerd te maken, maar kon helaas geen actie ontdekken. Wel trof ik een bekende aan in het team van SONY BMG. Robje had zijn bril niet op, maar ik herkende hem aan zijn postuur.

Just Entertainment won de finale uiteindelijk van Electronic Arts (gefeliciteerd Alex en Eric, ook met jullie vijfjarig bestaan!). Het organiserende iMediate eindigde op de 17e plek (sportief noemen we dat), en SONY BMG ”“ ondanks hun mascotte Sophie ”“ in de middenmoot (dat heet roemloos).

6 gedachten aan “Zondagamateurs”

  1. Je wilt niet weten wat er 2 jaar geleden gepresteerd is! En dit noem jij al roemloos. Er lopen er hier, op dit moment, een aantal niet wegens afgebroken enkels ;-)en doorgeschoten ruggen…..Ik daarentegen, niet zoals de foto doet vermoeden, ben zo kwiek als een 23 jarige 😉
    BTW Uitslag Sony/BMG – iMediate 2- 0
    Stil aan de overkant tis stil aan de overkant (je kent het deuntje wel)

Geef een reactie