Weer helemaal terug :-(

Los_caracoles_2 Gisterenzijn Peet en ik teruggekomen van een heerlijke 8-daagse vakantie (waarvan ééndag natuurlijk inhoudt dat je om 9.00 uur ’s ochtends terugvliegt en je om13.00 uur alweer thuis bent). Acht dagen is sowieso eigenlijk te kort (note toself: voortaan minimaal tien dagen boeken), zeker op de plek waar wij geweestzijn…

Los Caracoles is een kleinschalig vakantieparkje in Zuid-Spanje, met slechts zes hotelkamers en vijf huisjes, allemaal in Gaudi-stijl. Schilderachtig dus, of om het concreter te maken: ronde vormen,zachte kleuren en veel tegelmozaïek. Wij hadden zo’n bungalow, en daarin waanje je teruggeworpen in de tijd van de Flintstones of The Lord Of The Rings (ofdesnoods Kabouter Plop). Los Caracoles ligt in het bergachtige deel van Andalusië en is dan ook tegen een berg opgebouwd. Dat geeft veel hoogteverschillen, waardoor het niet per se heel geschikt is voor kleinerekinderen. Voor ons was dat juist een voordeel ;-).

Het park wordt gerund door Carlos, die zeer gastvrij is en alle tijd voor zijn gasten neemt. Hij spreekt ook Nederlands, wat mede komt door zijn Nederlandse vrouw Kim. Die is volgensde verhalen uit hetzelfde gastvrije hout gesneden, maar we hebben haar niet gezien. Zij beviel op de maandag van onze vakantie namelijk van hun eerste kindje: zoon Oscar. Carlos is van huis uit kok en overziet dus ook de keuken. Die is meer dan prima.We hebben heerlijk gegeten en de gerechten worden fantasierijk opgediend. Overnachtingen kunnen alleen geboekt worden via Eliza Was Here.Die organisatie opereert vooral in ons eigen land, met als gevolg dat je bij Los Caracoles vooral andere Nederlanders zult tegenkomen. Sommigen zullen dat als een nadeel zien, maar je hebt met je medevakantiegangers natuurlijk net zoveel te maken als je zelf wilt. Het zal ons er in ieder geval niet van weerhouden nog eens bij Carlos en Kim langs te gaan! Wil je onze vakantiefoto’s zien? Bekijk het maar!

6 gedachten aan “Weer helemaal terug :-(”

  1. Het blijven leuke beestjes! Bliksem ligt nu half in de autogarage van de jongens. Kan me niet voorstellen dat het lekker is…. Rare jongens die je-weet-wel-katers….

  2. Hahaha, blijft een leuk gezicht! Guus kan na ons bezoekje aan de dierenarts van vorige week geen zak meer zien (letterlijk en figuurlijk, grin).

    Trouwens, wasmanden doen het bij ons Guus ook goed. Zeker als je er net de was uit hebt gehaald (onverwachte snoekduik…).

    Groetjes, Wendy.

  3. Ah, een zak van Claudia Strater, madam heeft smaak.
    (En ik weet natuurlijk hoe die zak bij jullie thuis terecht is gekomen 😉

Geef een reactie