Weekendje Noordzee-beleving

Ter ere van onze 24e trouwdag, morgen, waren we dit weekend naar de kust afgereisd.

Het begon met een supertip van een collega van Peet, die ik graag doorgeef (die tip althans): als je nog eens visgerechten van de buitencategorie wilt eten, ga dan naar Imko’s Puur Zee in Wijk aan Zee. Wij aten vanavond een 7-gangendiner met makreel & langoustine, zeebaars, coquille, Baeri kaviaar, schol, gerijpte kazen en pêche melba, allemaal bereid op manieren die we nog niet eerder voorgeschoteld kregen. En alle gerechten waren zó gedetailleerd, dat je elk afzonderlijk ingrediënt erin terug proefde.

Uiteraard nam Peet een bijpassend wijnarrangement, waarbij elke wijn met een prachtig verhaal werd ingeleid door sommelier Cathy. Ik denk dat wij wel klant worden van Puur Wijn Shop, waar al die wijnen verkrijgbaar zijn 🤗.

Behalve een restaurant is Puur Zee ook een hotel, en gelukkig hadden we daar voor vannacht een kamer geboekt… *hips*

We waren wat eerder vertrokken, zodat we nog even lekker op het strand konden uitwaaien. Topdag! #tipjemijnerzijds

Geef een reactie