Wakker worden met Rigby

Hé Schlossmeister (© Sander Lantinga), heb jij geen leven naast Rigby? Jazeker, maar er gebeurt momenteel zoveel, en dat moet natuurlijk wél even gedocumenteerd worden.
Giel

Vanochtend was Rigby opnieuw te gast op 3FM, dit keer bij Giel Beelen. Tijdens mijn vakantie had Christon een keer de GIEL-Mobiel (vraag me niet hoe hij het voor elkaar kreeg, maar hij had ‘m). Toen was de afspraak gemaakt dat de band bij Giel zou mogen komen spelen zodra ze de Single Top 100 binnenkwamen. Zover is het nog niet, maar Giel kon blijkbaar niet wachten. Het optreden kun je hier nog eens terugluisteren. Wel is nu een tegenprestatie afgesproken: komt Pass You By volgende week vrijdag niet de Single Top 100 binnen, dan gaan de jongens varkensstallen mesten in Het Beloofde Varkensland.

Je weet dus wat je te doen staat, en dat kan o.a. hier en hier.
Een ‘ouderwets’ fysiek exemplaar is onder meer te koop bij Music Store en Free Record Shop (overzicht). Verkopen ze liever \’nee\’ dan een singletje, loop dan even bij de concurrent binnen…

En als je de jongens liever hun handen uit de mouwen ziet steken voor het goede doel, weet je óók wat je te doen staat… 😉

Heb je vijf minuutjes over? Breng dan je stem uit om Pass You By van Rigby in de Verleidelijke 14 van KX Radio te krijgen. De single staat overigens al in de Kink 40. Steun uit onverwachte hoek, maar zeer welkom!

Tot slot: en dan laat ik je weer met rust: Rigby heeft deze week zijn boekingen ondergebracht bij AT Productions. Weer een zorg minder!
Rigby_at_2

3 gedachten aan “Wakker worden met Rigby”

Geef een reactie