Uitknijpen

UitknijpenAls Peet vindt dat wij toe zijn aan een nieuwe keuken, wie ben ik dan om dat te ontkennen? De firma Tulp had een prachtige aanbieding: koop een keuken en krijg vier apparaten gratis. Die liep tot en met november, dus 1 december leek ons een mooie datum om eens polshoogte te nemen…

Natuurlijk, we gaan wel eens de teil in bij een aankoop (wat de voldoening trouwens niet per se minder maakt), maar er zijn ook momenten waarop de koning van het afdingen in mij bovenkomt, die niet ophoudt voordat het laatste restje verkopersmarge geͫlimineerd is. Dat laatste is natuurlijk een illusie, maar ook dat heeft niet per se een negatieve invloed op mijn zelfbeeld. Die plaat voor mijn hoofd is waarschijnlijk van hetzelfde Franse hardhout als onze nieuwe, veel te dure tafel.

SmegMaar toch… vanmiddag lulde ik in een vier uur durende uitknijpsessie €2000,- van de ‘allerlaagste’ prijs voor de door ons samengestelde keuken af, mét behoud van de gratis apparatenactie en dat dus een dag na het verstrijken daarvan. Volgend jaar, vanaf week 12, pronkt bij ons dan ook een keuken met een keihard, kras- en hittevast composiet werkblad, een afzuigkap in schouwvorm die een dusdanige kracht heeft dat hij ook als stofzuiger kan dienstdoen, een energiezuinige koel/vriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser op stahoogte (!) en een Smeg-fornuis met inductiekookplaat.

*trots*

Eén gedachte over “Uitknijpen”

Geef een reactie