U-bocht

Ubocht

De firma Online (hilarische naam!) heeft mij na veletelefoontjes doodleuk gemeld dat dat modemin de loop van volgende week bij me aan moet komen. Ruim twee weken na demelding dus, mede dankzij allerlei interne miscommunicatie, onterecht gewekteverwachtingen en niet nagekomen beloften. Uiteraard is een klachtbrief (persnailmail) onderweg.

Zo doet zich dus het bizarre fenomeen zich voor dat ik thuis, waar ik verderomringd ben door alle mogelijke hightech snufjes, geen toegang heb tot interneten mail. Op dit moment zijn we echter een lang weekend in Frankrijk. In eenhuisje in een boerendorp van 150 man, waar ik nauwelijks bereik heb met mijnmobiele telefoon. Maar waar ik wel als een dolle kan surfen en mail ophalen.Alleen mail beantwoorden gaat (nog)niet. Als iemand een idee heeft hoe dat kan, stuur dan gerust een mail. Als jeantwoord krijgt, is het gelukt 😉

Dit bericht is geplaatst in Internet, Kansloos, Techniek. Bookmark de permalink.

11 reacties op U-bocht

 1. Esther schreef:

  Uhhhm, ik weet niet of ik me nu zorgen moet maken maar ik kon die onderste tekst zo lezen!

  Ik loens een beetje als ik moe wordt en ik ga er nu voor mijn zielenrust maar even vanuit dat ik moe ben…dus dat de jaren helemaal niet gaan tellen en ik aan de bril zou moeten.

 2. Werner schreef:

  Nee joh, dat betekent gewoon dat je goeie ogen hebt. En dát zegt dus – blijkbaar – weer iets over je seksleven… 😉

 3. Guido schreef:

  Ik weet het niet hoor…ik kan het óók gewoon lezen zonder mijn ogen opzij te trekken! En je zou volgens deze spreuk bij mij toch echt inmiddels denken dat ik al bijna blind zou moeten zijn!! Verklaar dat maar eens, meneer Schlosser!

 4. Werner schreef:

  Misschien dénk jij veel aan seks? 😉

 5. Anoniem schreef:

  Dènken nie echt…maar drómen…telt dat ook mee?? Hahaha

 6. Coen schreef:

  Hoi Werner, je moet in Outlook (Extra => E-mailaccounts => Bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen => Wijzigen van het gewenste e-mailadres) de juiste SMTP-server opgeven. Dit is provider afhankelijk en de gegevens kun je (veelal) opzoeken op de site van je provider! Vergeet niet te noeteren wat er nu in staat, anders moet je dat in Nederland ook weer gaan opzoeken. gr, Coen

 7. Werner schreef:

  Gelukt! (zoals je gemerkt hebt…). Thanx!

 8. Robje schreef:

  Huh??? Coen !?!?! Of is dit Fikkie?

 9. Werner schreef:

  Hahaha, typisch geval van Fikkie! 😉

 10. Wendy schreef:

  Hoi Werner,

  Ik denk dat pap ook heel erg blij is als je dit even op een papiertje zet en in het laatje legt… Kan hij ook zijn mail beantwoorden als hij in Frankrijk is!

  Kuzzz, Wendy

Geef een reactie