The dark knight

 

Werner_lampjeInhakend op die foto van Jack: een paar jaar geleden maakte Esther Schulting deze foto van me. Je ziet: de fotogenieke helft (if any) van mijn gespleten persoonlijkheid gedijt het best in het donker… 😉

Check hier meer vanEsthers werk.

Dit bericht is geplaatst in Fotos, Persoonlijk. Bookmark de permalink.

10 reacties op The dark knight

 1. Esther schreef:

  Dat lintje is hier af te halen hoor! Niet voor je aandeel in het herstellen van de economie maar voor een hoop andere zaken! Ik begrijp dat jullie geen auto nodig hebben, maar mocht de economie je vreselijk aan het hart gaan….ik kan nog wel een nieuwe gebruiken! Mocht je een leuke zien, ik hou me aanbevolen!

 2. Esther ( een andere) schreef:

  Je dacht….laat ik mijn licht eens hier opsteken?!

 3. Esther ( een andere) schreef:

  Dit was dus het moment dat je het licht zag!

 4. Esther ( een andere) schreef:

  Werner….ons lichtend voorbeeld!

 5. Esther ( een andere) schreef:

  PING..idee!

 6. Esther ( een andere) schreef:

  En er was LICHT!

 7. Esther ( een andere) schreef:

  Oh Werner, schijn een lichie voor mij!

 8. Anoniem schreef:

  Ik gun jou het licht in de ogen wel hoor!

 9. Werner schreef:

  Hahaha, HO MAAR!!! 😉

 10. Esther ( een andere) schreef:

  hahaha,,,nou hou ik op!
  Ik heb heus nog wel een leven hoor!

Geef een reactie