Showcase succesvol

Rigby_melkweg_1 Na eenpaar korte nachtjes kom ik eindelijk toe aan een terugblik. Een terugblik op dereden van een van die korte nachtjes wel te verstaan: de cd-presentatie van Everything Must Go van Rigby. Die was afgelopen donderdag in de Melkweg, in eenweek waarin de band toch al volop in de aandacht stond. Via artikelen inVeronica Magazine, op NLpop.blog.nlen in de Spits (tot voorbij de helft scrollen; artikel begint n͡͡st een foto van The A-Team)bijvoorbeeld, maar ook dankzij steun uit onverwachte hoek.Marketing/communicatiebureau TBWABEC stuurt zijn relaties elke twee maandeneen cdmet liedjes die het geschikt acht voor plaatsing onder reclames, en op de nieuwstecd staat Parade van Rigby. Waar zal dat toe leiden?

Rigby_melkweg_2De showcase van afgelopen donderdag was niet alleen depresentatie van het debuutalbum van Rigby, maar ook het afstudeerproject vanvoorman Christon Kloosterboer. De examencommissie, met Henkjan Smitsen Tjeerd van Zanenals externe leden, beloonde hem met een 8,5 (dus…). Het was dan ook een erg geslaagde avond. De oude zaal van de Melkweg wasvolgestroomd met meer dan 600 toeschouwers: boekers, radiomensen (waaronderCoen Swijnenberg, die het “eerste’ exemplaar aan de band overhandigde),winkeliers, pers, muziekmaatschappijen en -uitgevers, collegamuzikanten en veelvrienden en bekenden. Die zagen een band die met heel veel lol op het podiumstond en het verdient de komende tijd op nog veel meer podia te staan. Deagendastroomt dan ook al goed vol.

Hier wat foto’s van de presentatie, behalve door mijzelf ook geschoten doorradioreus Richarden gameboy Jeroen.Klik voor een vergroting… Rigby_melkweg_3 Rigby_melkweg_4 Vandaag in Amersfoort trouwens een heuse “store check’ gedaan om debeschikbaarheid van het Rigby-album te inventariseren. Sam Sam had EverythingMust Go keurig in de wand staan, bij vanLeest was de cd uitverkocht maar alweerbijbesteld en in het filiaal van Free Record Shop heb ik het album eigenhandiguit het alfabet gevist en op ooghoogte in de wand gezet. Alle beetjes helpen…;-)

5 gedachten aan “Showcase succesvol”

  1. Radioreus?! Euh bedankt…denk ik 🙁 Moet je eens uitspreken als je verkouden bent…dadiodeus ghe ghe…

Geef een reactie