RS-Wii

WiiIk ben nooit een spelletjesspeler geweest. Pac-Man, Donkey Kong, Grand Theft Auto, World Of Warcraft, de voorgeïnstalleerde spellen op pc’s en mobiele telefoons… ze gingen en gaan geruisloos aan me voorbij. Ook bordspellen waren nooit aan mij niet besteed. Wat een oubollig en zinloos vermaak.
Toch kwam Peet een paar weken geleden triomfantelijk met een zojuist gekocht exemplaar van Scrabble aanzetten en spelen we sindsdien af en toe geanimeerd een potje. Afgelopen weekend liet ik me zelfs voor het eerst verleiden tot wat bowlen, tennissen, boksen en koeracen op een Nintendo Wii. En nu? Spierpijn! Maar stiekem was het wel leuk, en Peet was al op voorhand nog enthousiaster dan ik.
Volgende maand is ze jarig. Maar snel zo’n ding bestellen, want ze zijn belachelijk moeilijk te krijgen. Er zijn in de Benelux, dik een jaar na de introductie van het apparaat, ruim 350.000 Wii’s over de toonbank gegaan. Maar nog veel vaker is ‘nee’ verkocht, en volgens mij kun je daar als winkelier je boterham niet mee smeren.

Eén gedachte over “RS-Wii”

  1. Hoi Broer,

    Prachtige actie! Het wordt nog eens wat met ons sporten 😉

    Ga maar alvast bestellen man, het is erg lastig er een te krijgen.

    Groet,
    Broertje

Geef een reactie