Rigby nieuwe huisband DWDD

Dwdd Niet veelbands staan binnen één tv-seizoen meerdere keren in De Wereld Draait Door.Rigby wel. Er is maar één manier om dat te overtreffen, moeten de jongensgedacht hebben: door in het nieuwe tv-seizoen de ‘huisband’ van het programmate worden. En ja hoor, dat is ze nog gelukt ook! Dat werd zojuist door Christon bekendgemaakt bij GIEL op3FM. Vanaf eind september is Rigby dus elke laatste vrijdag van de maand in het liveprogrammavan de VARA te gast. Om mee te praten, om gasten muzikaal te onderbreken alseen onderwerp maar eens afgelopen moet zijn, én om nummers te spelen van hundebuutalbum Everything Must Go. De deal werd beklonken op 11 juni, nota bene dedag waarop de band die cd ’s avonds in de Melkweg ten doop hield.Een klein wondertje dus dat dat tot vandaag niet is uitgelekt. Nu maar hopendat zich op die laatste vrijdagavonden van de maand nog veel meer wondertjesgaan afspelen en dit de definitieve springplank naar het grote publiekbetekent. In vorige seizoenen was deze plek voor onder andere VanVelzen enMoke, en dat heeft hen ook geen windeieren gelegd.

5 gedachten aan “Rigby nieuwe huisband DWDD”

  1. Radioreus?! Euh bedankt…denk ik 🙁 Moet je eens uitspreken als je verkouden bent…dadiodeus ghe ghe…

  2. Leuk voor ze! En voor de tv-kijkers, want na het puike Moke en de innemende VanVelzen, was Lucky Fonz III als huisartiest toch voor veel mensen die ik ken een reden tot zappen…

  3. Hoi broer,
    Je zal het zelf ook wel weten maar op Hitzone 49 staat ook een nummer van Rigby. Vraag me niet welke, ik kwam er vorige week met 3×2 achter. Jammer genoeg werd het niet aangevraagd. Als ik het eerder had geweten had ik hem er wel tussen gemoffeld. Is tenslotte het hoogtepunt (qua luisteraars) bij de radio. Oja, 3×2 had ook een nieuw hoogtepunt. Een item in het Jeugdjournaal. Wel 2 hele minuten, maar volgend jaar komen ze zeker terug (zeiden ze…)
    Kuzz, Wendy

Geef een reactie