Platen-1-Daagse

Op 1 november 1995 begon ik aan mijn eerste baan binnen de entertainmentbranche. Dat is overmorgen dus 24 jaar geleden. Na Music Plus volgden nog Music Shop, MEGA Media, Home Entertainment en iMediate (en, ook alweer bijna 10 jaar geleden, Werner Bros.).

In die tijd heb ik veel leuke mensen leren kennen. Sommigen zie ik nog steeds (omdat ze net als ik dapper standhouden, alsof ze een klein Gallisch dorpje zijn in entertainmentland). Anderen hebben de branche in de loop der tijd verlaten en/of volg ik nog via bijv. Facebook of LinkedIn. Maar niets is mooier dan persoonlijk contact.

Des te leuker dat Wendy Stubbe en Fred van der Flier het initiatief namen om een flink aantal ‘oudgedienden’ weer eens bij elkaar te brengen. Leuk om sommigen na lange tijd weer te zien en bij te praten. Deze Platen-1-Daagse verdient zeker een vervolg!

Geef een reactie