Pap zijn 80e geboortedag

Lieve pap, nog dagelijks heb ik (en de mensen om mij heen) profijt van jouw vele wijze lessen. Die gaf je vaak niet expliciet, maar gewoon door het goede voorbeeld te geven. Wees eerlijk, vertrouw op jezelf, wees vriendelijk, geniet van het leven, wees behulpzaam, werk hard en nog veel meer van dit soort deugden.

Natuurlijk was je niet heilig. Je had ook weleens je nukken. Maar die probeerde je zoveel mogelijk binnenskamers te houden. Dat geluk had mam dan weer 😉

Ik probeer jouw voorbeelden zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Dat gaat best goed, maar soms kan het nog beter. Zo zou ik weleens willen dat ik me in grote groepen mensen wat beter op mijn gemak voelde. En ik blijf perfectionisme een mooie eigenschap vinden, maar het zou bij mij iets minder autistische trekjes mogen hebben.

Vandaag zou je 80 geworden zijn. Dat vieren mam, de kinderen en kleinkinderen met een gezellig etentje in een restaurant. Want ook de liefde voor lekker (uit) eten hebben we van jou, en brengen we zo vaak mogelijk in praktijk.

Proost pap! ❤️

Geef een reactie