‘Ontdek je plekje’

Onze derde dag in Londen leek nog het meest op een aflevering van ‘Ontdek Je Plekje’. Met cd’s kopen had het in elk geval weinig te maken. Wel met pogingen daartoe 😁.

We begonnen met een bezoek aan twee behoorlijk ver uit elkaar gelegen filialen van Flashback, reden daarna 45 minuten met de trein naar Banquet Records in Kingston en van daar uit weer drie kwartier naar Ben’s Collector Records in Guildford. Allemaal prima winkels, maar niet met wat wij zochten.

Dat laatste ritje had trouwens nog een staartje, want dat hadden we afgelegd op onze Oystercard (abonnement op het openbaar vervoer in Londen). Alleen bleek die kaart dat traject helemaal niet te dekken en kwamen wij op de plaats van bestemming dus niet door het poortje. Met onze onschuldigste glimlach praatten we ons onder een boete uit en hoefden we alleen een geldig retourtje aan te schaffen.

Guildford zelf bleek daarna een superleuk plaatsje met gezellige winkelstraatjes, de resten van een kasteel en daar omheen een prachtig onderhouden tuin. Note to self: volgende keer met Peet naartoe.

Geef een reactie