Omnisurround: Écht wel!

NemeseaEigenlijk zou ik er niet over moeten schrijven, want dan wil straks elke band gaan optreden in omnisurround. Gisteravond (vanavond trouwens ook) trad Nemesea in deze geluidskwaliteit op en van tevoren wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Maar wat klinkt dat geweldig en transparant zeg! Inplaats van de gebruikelijke brij is elk instrument duidelijk te horen, waarbij het geluid de hele zaal vult. Dus ook bij de bar sta je middenin het geluid(dat zal ze leren, die gasten die midden tijdens het optreden een pilsje gaan staan bestellen).

De band zelf is live trouwens loeistrak en hun sound zo modern dat WithinTemptation vanaf nu echt gedateerd klinkt. De perfecte muziek om omnisurroundin zijn volle glorie te demonstreren. En omdat het oog ook wat wil: zangeres Manda zag er prachtig uit in haar witte outfit.

Nemesea is zo’n band waar we, met het juiste repertoire en liefst een paarhitjes, nog veel van kunnen gaan horen. Getuige dit experiment zijn ze er gelukkig ambitieus genoeg voor!

Eén gedachte over “Omnisurround: Écht wel!”

Geef een reactie