Nos presentamos: la Arena del Pop

Arena_del_popVandaag was het een aardige dag, maar echt zomer wil het maar niet worden. Daarom doe ik een duit in het zakje met een uurtje Spaanstalige muziek. Het betreft een Arena del Pop-special die ik onlangs uitzond in mijn programma Carte Blanche. Om het juiste gevoel te creëren hoor je hierin, behalve die zonnige deuntjes, ook een wagonlading jingles van mijn favoriete Spaanse zender Los 40 Principales. Gegarandeerd goed voor een zonnig humeur!

Get your own playlist at snapdrive.net!

PS: de Arena del Pop is het item waarin ik elke week Spaanstalige pop- en rockmuziek laat horen. Om 21.15, 21.45, 22.15 en 22.45 uur zijn mijn luisteraars de klos. En eens in de zoveel tijd, vooral als ik net weer in Spanje geweest ben om mijn koffer tot de nok te vullen met Spaanse cd’s, vraag ik het uiterste van mijn luisteraars door ze een uur lang op dat repertoire te trakteren. No one said is was going to be easy…

7 gedachten aan “Nos presentamos: la Arena del Pop”

 1. Je vergeet een ander mega hoogtepunt.. The Verve!! Of heb je die gemist?

  Roisin was (is) alles wat een vrouw hoort te zijn, gedurfd, sexy en stoer tegelijk! 🙂

  Ps. nog steeds zo rood? 😉

 2. Wat is er mis met The Verve?
  Ik heb er bij staan kijken met een brok in de keel en een klein traantje in de rechter ooghoek. Of links, dat weet ik niet meer…

  Hoe dan ook, prachtig!! Laat de heren snel eens met een echte show naar Nederland komen! Ook mooi: Roisin Murphy inderdaad, Editors (degelijk als altijd maar wel heel goed), Stereophonics (en ik heb toch een hekel aan de raspstem van die zanger… snap er niks van dat ik het zo goed vond) en Eagles of Death Metal. Justice alleen gehoord maar ook erg lekker!

 3. The Verve compleet overschatte band die na ‘Bitter…’ werkelijk niets gepresteerd heeft en dan toch zo’n groot podium mag krijgen! Het zal wel een ‘package deal’geweest zijn! Maar daar kan Werner weer alles over vertellen……toch !? 😉

 4. Niet de eerste keer dat we over muziek van mening verschillen Robje, en ook vast niet de laatste… 😉

  En qua package deal… ik heb niet bij Jan Smeets op schoot gezeten toen hij de deal sloot, dus het antwoord moet ik je schuldig blijven…

 5. het gaat er toch ook niet om wat ze erná hebben gedaan! Het gaat om hetgeen ervoor is uitgekomen en pas ver daarna waardeering kreeg. Bittersweet Symphony is een van de minste nummers in hun repertoire (en dan weer wel de grootste hit, hoe ironisch).
  Heb diverse mensen gesproken die alleen voor hen een kaartje hebben gekocht en verder niets hebben gezien. Los daarvan, het dealtje was er zeker. Pinkpop koopt samen met Rock Am Ring/Rock Im Park de acts in en ook bij de oosterburen zien we naast Rage Against The Machine, Roisin Murphy, Queens of The Stone Age, Justice en Metallica ook… yep… The Verve.

Geef een reactie