Nieuwjaarswens 2021

Lieve vrienden, het was een leerzaam jaar. Een jaar van weinig controle en weinig persoonlijk contact. Ik heb in mijn (vooral zakelijke) omgeving veel ellende gezien, maar ook grote veerkracht. Wij en onze naasten zijn de coronadans tot nu toe gelukkig ontsprongen, en we hebben het beste gemaakt van de ontstane situatie. Waar mogelijk hebben we anderen geholpen dat ook te doen, bijvoorbeeld door afhaalmaaltijden te bestellen bij bevriende restaurants. Over van de nood een deugd maken gesproken 😉

Zowel zakelijk als privé kijk ik terug op een mooi jaar, al waren mijn meest geslaagde producties bedoeld voor achter de schermen en dus ‘niet voor publicatie’ (story of my life…). Het ging in elk geval alle kanten op: van kersttoespraken tot speeches voor andere speciale gelegenheden, van voice-overs voor specifieke zorginstellingen tot artiestenbiografieën, en van motivatiemails tot persberichten. Aan variatie dus geen gebrek in dit jaar, waarin ik bovendien mijn 10-jarig zelfstandigenjubileum vierde.

En ondertussen dient het eerste, letterlijke hoogtepunt voor 2021 zich alweer aan: Peet en ik verhuizen binnen zes weken van ons fijne huis in Amersfoort naar een heerlijk appartement op de 9e verdieping in IJsselstein. Op de foto ons uitzicht in deze tijd van het jaar. We kunnen niet wachten! Een vette housewarming zit er voorlopig niet in, vrees ik, maar we hopen jullie daar wel snel in kleinere groepjes te kunnen ontvangen. We gaan er namelijk iets heel moois van maken!

Dat zijn we trouwens van plan voor alles wat we komend jaar gaan aanpakken. We kijken dan ook vol vertrouwen, maar ook met realiteitszin, over de grens van oud & nieuw. Sommige dingen heb je niet zelf in de hand. Voor die dingen zijn mijn verwachtingen niet al te hoog. Een kwestie van verwachtingenmanagement. Maar voor al het andere neem ik zoals gewoonlijk geen genoegen met minder dan 100%.

En dan nu met piepende bandjes op naar een (nóg) beter 2021!

Geef een reactie