Nieuwe Werner Bros.-site online

Ik sta niet bekend om mijn humor, dus als je vandaag één bericht mag geloven, is het deze aankondiging dat mijn nieuwe website online staat. Eindelijk mag ik wel zeggen, want dit is een project dat de afgelopen maanden – geheel in Werneriaanse traditie – gierend uit de klauwen gelopen is.

Wat begon met de bescheiden ambitie om mijn bestaande site responsive te maken, is geëindigd met een megalomane pagina, waarop je alles wat ik de afgelopen 9 jaar heb opgeschreven en ingesproken, kunt terugvinden. Werk in opdracht, opiniestukken, bijdragen aan publicaties van anderen, alles.

Helemaal opnieuw gecategoriseerd, gerubriceerd, getagd, gelabeld en geoormerkt voor optimale vindbaarheid, en op elke pagina kun je selecties maken om precies te kunnen ontdekken wat ik als eigen baas allemaal heb uitgevroten.

Dit kan natuurlijk maar één ding betekenen: een aanstaande beursgang…

Klik hier voor een quick guide met handige snelkoppelingen: https://bit.ly/WBnieuwesite; of ga direct naar https://www.wernerbros.biz en zoek het lekker zelf uit.

Waarschuwing: het risico bestaat dat je hiermee de hele avond wel zoet bent. Veel plezier! 😉

En als je nog gekke dingen tegenkomt, hoor ik het graag.

Geef een reactie