Niet je veiligheidsgordel vergeten

Vooral niet als je nogal snel optrekt…

Veiligheidsgordel_2

Dit bericht is geplaatst in Auto, Dieren, Humor (maar toch leuk). Bookmark de permalink.

2 reacties op Niet je veiligheidsgordel vergeten

  1. edgrrr schreef:

    Leuk voor ze! En voor de tv-kijkers, want na het puike Moke en de innemende VanVelzen, was Lucky Fonz III als huisartiest toch voor veel mensen die ik ken een reden tot zappen…

  2. Wendy schreef:

    Hoi broer,
    Je zal het zelf ook wel weten maar op Hitzone 49 staat ook een nummer van Rigby. Vraag me niet welke, ik kwam er vorige week met 3×2 achter. Jammer genoeg werd het niet aangevraagd. Als ik het eerder had geweten had ik hem er wel tussen gemoffeld. Is tenslotte het hoogtepunt (qua luisteraars) bij de radio. Oja, 3×2 had ook een nieuw hoogtepunt. Een item in het Jeugdjournaal. Wel 2 hele minuten, maar volgend jaar komen ze zeker terug (zeiden ze…)
    Kuzz, Wendy

Geef een reactie