Muzikaal schatgraven

Het is niet dat Sjaak de Bruijn, Carlo Deuten en ik ons vervelen, maar we hebben een clubje opgericht (de rest van het rijmpje ken je wel 😅).

Op onze FB-pagina Hidden Treasures zullen we om de andere werkdag (Sjaak op maandag, ik op woensdag en Carlo op vrijdag) een vergeten muziekpareltje plaatsen. Vergeten in die zin, dat het nummer nog niet op Spotify staat (en daar zijn toch al 50 miljoen nummers wél beschikbaar), maar dat daar eigenlijk niet zou mogen ontbreken. Vinden wij althans.

Daarom gaat elke Hidden Treasure vergezeld van een YouTube-linkje, waarbij we zoeken naar de beste kwaliteit. Want dat blijft wat mij betreft een zwak punt van de videostreamingdienst, en is dus een reden te meer om te hopen dat die diamantjes snel in goede kwaliteit op Spotify komen.

Sjaak, Carlo en ik hebben na een paar avondjes schatgraven in onze eigen collecties al lijsten vol topnummers opgesteld. Ik kan je beloven: er komt veel moois aan. Credible en plat, van alles wat!

Wil je zeker weten dat je niets mist van al dat fraais, abonneer je dan alvast op de Hidden Treasures-site: https://hiddentreasuresblog.nl

Veel plezier muziekvrienden!

Geef een reactie