Muziekaankopen Londen

Onze derde dag in Londen zit er, voor wat betreft onze strooptocht naar muziek, op. Morgen doen we het rustig aan, laten we de muziekwinkels en hun schimmige bargain basements voor wat ze zijn en vliegen begin van de avond weer naar Nederland. Kortom: de balans kan worden opgemaakt!

In het verleden kwam ik weleens thuis met voor 200 euro aan (eerste- en tweedehands) cd’s, promosingles en liedjes die in Nederland nog uit moesten komen. Dat is dit keer anders. Ik ben 2 cd’s, een dubbel-cd en 2 cd-singles rijker en in totaal 3,50 pond (zeg maar 5 euro) armer. Daarvoor ben ik dan dus heen en weer gevlogen naar Londen, heb hier straks 3 nachten in een hotel geslapen en hier bij elkaar 4 dagen verbleven. Laat ik zeggen dat de return on investment weleens beter geweest is 😉. Ik denk dat ik op de Mega Platen- en CD-beurs, die ik dit weekend dus misloop, beter ‘gescoord’ had…

Van spijt is overigens geen sprake. Londen blijft een van mijn favoriete steden, we hebben tot nu toe prima weer gehad (op een flinke bui vanochtend na) en de sfeer in de ploeg is opperbest. Maar voor wat ik zoek (promosingles en pre-releases) hoef ik dus niet meer naar Londen. Sterker: die tijd is sowieso voorbij, denk ik. Ik ga wel op andere manieren aan de radio edits proberen te komen, die in Nederland vaak niet worden uitgebracht/uitgedeeld.

En ondertussen is hier gelukkig nog heel veel anders te genieten!

Geef een reactie