Mooi zoo’tje

Gaia_1Gaia_2Gaia_3

Als dierenliefhebber had ik gisteren een prima middag. Ter gelegenheid van de 64ste verjaardag van schoonmoeder nam zij kinderen en aanhang mee naar het GaiaPark in Kerkrade. Dat werd begin dit jaar nog uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland. Extra knap omdat de zoo pas sinds 2005 bestaat. Mede daardoor ziet het park er ook nog prachtig uit. Meer (door bezoekers gemaakte) foto’s zijn hier te bekijken.

En overigens duurde het nog best lang voordat de voorspelde regen- en onweersbui losbarstte, die ons uiteindelijk het park uitspoelde… Maar we gaan vast nog wel eens terug om de toer af te maken.

3 gedachten aan “Mooi zoo’tje”

  1. Tegenwoordig zijn concertkaartjes waanzinnig duur; Daar kunnen best wel een paar gratis oordopjes van af…kosten: 3 CENT per set incl. het doosje waar ze in zitten!

    Vandaag kregen we ze gratis bij Awakenings (Techno-feest). Dit nadat idd veel bezoekers last hadden van hun oren bij het vorige festival. Tevens stond er een kraam met info/preventie over gehoorbeschadeging en verkoop van herbruikbare (Zeg ik dit goed? Tis al laat 😉 dopjes.

Geef een reactie