Met zijn allen aan de kook

Wat een heerlijke avond gisteravond! Omdat 13 september op een vrijdag viel, vierden we onze trouwdag dit jaar weer met de avondgasten van toen. Ze zijn er helaas niet meer allemaal, maar er zijn er in de tussentijd ook een paar bijgekomen. Een heerlijke club mensen!

We namen onze gasten mee naar Kookstudio De Riet in Leusden. Onderdeel van een biologische boerderij, dus de meeste ingrediënten kwamen van eigen grond. De boerderij is geheel zelfvoorzienend dankzij 1700(!) zonnepanelen en uiteraard dienden we het afval te scheiden.

Onder het toeziend (en goedkeurend) oog van Rob van www.culibuzz.nl hebben we, in groepjes verdeeld, het 5-gangenmenu gemaakt dat wij hadden samengesteld. Met o.a. knoflooksoep, eendenborst, picanha, risotto en meloensalade. Ik zat zelf in Team Tarte Tatin en net als alle andere gerechten was die geweldig gelukt.

Een fantastische avond om nog lang met veel plezier aan terug te denken.

Van het geld dat we gekregen hebben, hadden we bij Neeltje visual arts al een prachtig en heel persoonlijk schilderij gekocht. Tranen in mijn ogen van zoveel mooie, lieve mensen om ons heen. We kijken uit naar de volgende gelegenheid! ❤️

Meer foto’s:

Geef een reactie