Lekkerste lenteliedje… nu al

Jack_mcmanusLente 2008 begint volgens de voorspellingen met neerslag in de smaken regen, hagel en sneeuw. Maar ik heb nu een liedje ontdekt, dat zelfs met dit vooruitzicht het zonnetje in je hoofd doet schijnen: Bang On The Piano, de debuutsingle van Jack McManus. Zo nieuw, dat YouTube er nog niet eens een filmpje van heeft. (UPDATE: hij is er!!!). Een heerlijke piano, en w͡t een killerrefrein. Ik moest gelijk denken aan de New Radicals. Wat gaat dit heerlijk klinken op de radio!
De single komt in Engeland op 21 april uit via Polydor/Universal, een week later gevolgd door zijn eerste album Either Side Of Midnight. Ook hier in de schema’s opnemen, zeg ik.

Jack is een singer-songwriter uit Bromley (GB), die onder meer het nummer From The Rooftops schreef voor het laatste album van Groove Armada. Eind vorig jaar toerde hij door Engeland in het voorprogramma van drie van de leukste ontdekkingen van 2007: Scouting For Girls, Just Jack en Amy Macdonald. Goed gezelschap dus. Maar in de loop van dit jaar is hij zélf hoofdact, wedden?

Geef een reactie