Laatste Carte Blanche

Nou, daar is ‘ie dan: mijn allerlaatste radio-uitzending. Nadat ik had besloten te stoppen met radio maken, wilde ik van deze laatste Carte Blanche iets bijzonders maken. Ik neem je mee op een reis langs mijn bijna 30-jarige radiocarrière aan de hand van de rode draad: de Remschijf. Uit elk jaar dat ik radio maakte heb ik één Remschijf gekozen waar een mooi verhaal bij hoort, en dat omlijst ik met de vormgeving uit die tijd. Al die liedjes en al die herinneringen schetsen een mooi beeld van hoe in die drie decennia de radio, de muziek en ikzelf klonk. Geen sentimenteel gedoe, maar gewoon een leuke terugblik, al zeg ik het zelf. Je eigen oordeel vormen? Luister dan nu:

Ik ben trots op deze laatste Carte Blanche op de radio en zet mijn missie om nieuwe muziek onder de aandacht te brengen voort via www.carteblanchemusic.nl. Daar ben je vanaf nu van harte welkom!

Ook de Facebook-pagina zal in de toekomst in dienst blijven staan van de missie en je continu op de hoogte houden van nieuwe muzikale ontdekkingen, van (min of meer) bekende artiesten én aanstormend talent. Zonder te discrimineren op afkomst, leeftijd, geslacht of genre. Carte Blanche oordeelt onbevooroordeeld. Je weet niet wat je hoort!

Maar eerst nog één keer achterom kijken. Bedankt voor het luisteren!

Geef een reactie