kooB laicoS yM

Yes! Mijn My Social Book over 2018 is gearriveerd, met daarin een uitdraai van mijn Facebook-tijdlijn. Gelijk teruggebladerd naar onze cruise van vorig jaar en weer blij dat ik elke dag heb gedocumenteerd met een verslag en foto’s!

Wel jammer: al jullie leuke commentaren, waar ik vaak kostelijk (en kosteloos) om gelachen heb, worden tegenwoordig door Facebook geblokkeerd voor dit soort publicaties. Onbedoelde uitwas van het AVG-drama, vrees ik. Jammer, maar daar kan My Social Book niets aan doen.

Dat geldt echter wel voor een ander jammerlijkheidje, dat ik pas zag toen ik ‘2018’ naast de voorgaande jaren in de kast zette. Een jammerlijkheidje waar ik heeeeeeeel slecht tegen kan… 🙁🙁🙁

Ik heb bij uiteraard My Social Book nagevraagd hoe het zover heeft kunnen komen dat de bedrukking van de rug opeens is omgedraaid, en verzocht om mij het boek opnieuw te sturen met de juiste tekstrichting. Ik heb nieuws: dat laatste gaat niet gebeuren. Want:

“Since we have a new book editor, there are some changes on the layout of the book. As of the moment, it is the layout of the spine of the book and unfortunately, we are unable to change it.”

Nieuwe mensen hoeven zich bij My Social Book blijkbaar niet aan de bestaande regels te houden. Daar moet jij eens mee aankomen als je aan een nieuwe baan begint… #kansloos

Geef een reactie