Koning, Kaiser, Music Hall

Rigby_emma_2

Op 16 februari mag Rigby een nieuwe mijlpaal in zijn carriëre bijschrijven. Die avond doet de band het Nederlandse voorprogramma bijde Kaiser Chiefs in de Heineken Music Hall! Het ging al helemaal niet verkeerdhoor… nieuwe single Paradekomt morgen officieel uit, en bereikte al de tweede plek in de FMC NLPop 50,kwam vorige week vrijdag op 27 binnen in de Kink40 en wordtalweer gesignaleerd op 3FM. De clip is al bijna 16.000 keer bekeken! Maar toch, optreden bij een populaire band als deKaiser Chiefs, op een podium dat zó groot is dat het ruimschoots plaats biedtaan de egootjes van de Rigby’s, dat is toch wel een hele mooie kans. Deinformatie is dusdanig vers, dat Mojohet nog niet eens vermeldt.

NoorderslaglogoMaar eerst staan ze morgenavond om 22.00 uur op Eurosonic/Noorderslag, in het Platformtheater(tegenover Simplon op het Boterdiep). Je kunt me herkennen aan mijn vlaggetje… Overigens doen ze eerder die dag al een instore bij Plato in Groningen, maar dan heb ik helaas andere dingen te doen… PS: oh ja, en die dame op de foto? Die kwam ik tegen toen ik zocht naar een afbeelding van de band. Haar naam is Rigby, Emma Rigby…

Dit bericht is geplaatst in Concert, Muziek, Nieuws, Rigby. Bookmark de permalink.

2 reacties op Koning, Kaiser, Music Hall

  1. Jah… jou wel gelukt, ik doe anders volgens jaar wel weer een poging. Heb in elk geval een jaar de tijd erover te denken.

  2. Werner schreef:

    Dat had je afgelopen jaar toch ook? 😉

Geef een reactie