Kleur bekennen

Bon_1Ik had een bon vanmiddag. Nee, nu komt er geen lullig verhaaltje over de dienstdoende parkeerwachter, want zo’n mens (nou ja, mens) doet ook maar zijn werk (lekkere baan trouwens). Bovendien: het was mijn eigen schuld. Dat zie je duidelijk als je het ticket en de bon vergelijkt (klik erop voor een vergroting).

Je ziet dat ik tot 14:02 uur betaald had, en dat de geldklopper van dienst het toch nog heeft opgebracht om tot 14:15 uur te wachten voordat hij uit de struiken sprong. Vervolgens identificeerde hij mijn auto geheel correct als een Toyota, maar toen hij de kleur moest bepalen werd het lastig. Toegegeven, mijn auto heeft niet zo’n heel uitgesproken kleur, dus Autogeheel terecht speelde de diender op zeker en vulde ”“ ongetwijfeld trots op zoveel inventiviteit ”“ in dat de auto ‘donker’ was.

Die €50,20 zijn ‘m gegund. En laat hij er even mee langs Hans Anders gaan…

Eén gedachte over “Kleur bekennen”

  1. Hoi broer,
    Was het niet in diezelfde tijd dat jouw eerste radio-foto is gemaakt??? Je weet wel, dat manneke van hooguit 3 turven hoog die op zijn teentje net bij de knop kon komen? Ik kan me die tijd ook nog wel herinneren. Een half uur (weet je heel zeker dat het niet langer was, leek mij wel uren!!!) je mond moeten houden, wat voor mij niet mee viel. Nog niet trouwens! Ik weet ook nog dat jij alles, maar dan ook alles exact na kon doen! Ik weet zeker dat als ik “1x BOEM” zeg, jij gaat zingen! Waarom is die film nooit op dvd verschenen??? Ik zoek hem nogsteeds!
    Kus, Wendy

Geef een reactie