It’s been too long, mate!

Ruim 10 jaar geleden ging mijn ex-iMediate-collega Arthur zijn dromen achterna en vertrok naar Australië. Toen Peet en ik dat land bijna drie jaar geleden bezochten, lukte het net niet om Brisbane in ons reisschema op te nemen. Het bleef toen bij zwaaien terwijl we er overheen vlogen. Afgelopen maand was Arthur voor het eerst in al die tijd weer in Nederland. Precies tijdens onze vakantie :-S

Gelukkig lukte het gisteren nog net voor zijn terugkeer om in Utrecht af te spreken en gelijk zijn verloofde Chanté te ontmoeten. We hebben een hele avond bijgepraat. Vooral over dat geweldige Australië natuurlijk, maar ook over de impact van de lockdown (die daar veel langer en strenger was dan hier), extreme weersomstandigheden die daar nu bijna ‘normaal’ zijn, en uiteraard muziek. Het was voor ons voor het eerst dat we aten in een biologisch, vegetarisch en veganistisch restaurant, en eerlijk gezegd viel dat niet tegen.

Leuk om elkaar na zo lang weer te zien en gewoon verder te gaan waar we gebleven waren. We hopen elkaar de volgende keer in Brisbane te zien!

Geef een reactie