It’s a wrap!

Foto: toepasselijk hapje tijdens de terugvlucht… it’s a wrap!

In de afgelopen 2,5 week waren we eerst drie dagen in Rome, waarna we via Napels, Santorini, Rhodos, Kreta, Athene, Nafplion, Argostoli, Corfu en Kotor naar Venetië cruiseten. Daar bleven we ook nog drie dagen. Het was dan ook precies wat het leek: een drukke, afwisselende vakantie. We hebben zoveel gedaan en gezien, dat het lijkt alsof we minimaal een maand zijn weggeweest. Daardoor was het ook een vermoeiende vakantie, haha. En een dure vakantie, dat was het ook. Luxe, maar zeker niet zo decadent als we om ons heen zagen gebeuren. Ach, Peet wordt maar één keer 50, en dat moest uitbundig gevierd worden. We leven nu. Hard voor gewerkt en goed voor gespaard.

We kunnen hartstochtelijk genieten van een uitspatting op zijn tijd, maar zijn gelukkig ook snel tevreden met kleine pleziertjes. Een middagje samen weg, een lekkere maaltijd, een langweekend Frankrijk of poes Prada waaraan je merkt dat ze blij is dat je er weer bent.

En nu weer hard werken en goed sparen voor een volgende uitspatting. Ik denk dat ik het schrijven van reisverslagen en het maken van vakantiefoto’s ook aan mijn portfolio toevoeg. Veel lol aan beleefd de afgelopen weken en ik was niet de enige, begreep ik 😉.

Voor de geïnteresseerden:

#nietgesponsord (helaas 🤣)

Geef een reactie