Iets met tijd, vliegen en lol hebben

Pixie_3_2Prada_5_2

Is het alweer een jaar geleden? Nee, ik bedoel niet Live Aid…. En reken maar dat we lol hebben met zijn vieren! ‘Poezenpapa’ noemde Peet me gisteren, en zo voelt het ook. Reken maar dat Pixie (links) het te horen krijgt als ze weer eens te laat thuis is… 😉

Dit bericht is geplaatst in Dieren, Feestje. Bookmark de permalink.

Één reactie op Iets met tijd, vliegen en lol hebben

  1. tante neel schreef:

    ow…ik had je logje even moeten lezen “while there” mijn moeder heeft ladingen van die dingen en die weigeren ivm met zweterige temperaturen aan de wanden te blijven plakken. De vloer lag er vol mee (en de handdoeken lagen er gezellig naast)
    En je kan echt wel een handdoeken zuignapje gebruiken om je tomtom in te hangen…desnoods brei ik er een houdertje omheen voor je… en da’s gratis 😉

Geef een reactie