Hoera, nog maar 5 jaar Windows!

Schreeuw Met alles met een netsnoer eraan heb ik altijd ruzie en de ontwikkelaars van die apparaten zijn doorgaans ”“ op zijn zachtst gezegd ”“ niet mijn vrienden. “IT-er’ is een van de ergste scheldwoorden die ik ken en als ik je “IT-manager’ noem, gaat het zeker nooit meer goed komen tussen ons.

Gisteren kocht ik een state of the art laptop waarmee ik weer vijf jaar vooruit zou moeten kunnen, maar het ding gaat dinsdag weer terug naar de leverancier. Het kreng liep op de meest simpele handelingen vast: een programma openen, venstertje uitklappen of bestandje verplaatsen was allemaal teveel gevraagd. Van conflicterende software was, naar opgave van Windows (Vista) zelf, geen sprake, maar zonder enige foutmelding begon het systeem te hangen. En wat zou ik Bill Gates daar graag naast willen hangen… Nu zijn 2×2 mandagen werk naar de haaien en is het resultaat dat ik weer naar mijn oude bakkie zit te turen. Én ik heb mezelf beloofd dat de volgende computer, over een jaar of vijf, een Apple-, Linux- of desnoods DOS-machine wordt. Of gewoon weer pen en papier, als ik het helemaal zat ben. “Nog maar 5 jaar Windows’ is dus helaas geen belofte aan de mensheid, maar slechts aan mezelf. Het aftellen is begonnen!

3 gedachten aan “Hoera, nog maar 5 jaar Windows!”

  1. Een xodd… Tja… Dan zou ik hem ook snel weer terugbrengen. Goed gedaan Wernert! PS: Mocht je nog advies willen hebben over een GOEDE laptop dan weet je me wel te vinden 🙂

Geef een reactie