HiddenTreasuresBlog.nl online

*VERHUISBERICHT*

De afgelopen drie-en-een-half jaar hebben Carlo Deuten en ik een kamertje gehuurd op Facebook. Daar schreven en publiceerden we al onze Hidden Treasures-verhalen. Helaas merken we dat Facebook onze berichten nog maar aan een handjevol mensen vertoont. En dat spijt ons. Voor Nederland. Kortom: we zijn Facebook ontgroeid en op zoek gegaan naar ons eigen optrekje. En dat hebben we gevonden!

Vanaf nu vind je alle Hidden Treasures-verhalen die we sinds april 2020 hebben geschreven op www.hiddentreasuresblog.nl. We hebben die typische Nederlandse zomer gebruikt om alle stukken te verhuizen en de website van een likje verf te voorzien. Terwijl we de laatste plintjes erop schroeven, staat het deksel van onze schatkist al voor je open. Kom dus gerust langs voor een bezoekje. Je kunt zonder sleutel naar binnen. Grasduin door het complete archief van ruim 350 verhalen, of bezoek schatbewaarder van het eerste uur Sjaak de Bruijn, Carlo of mijzelf op onze eigen kamer. De ontvangst is hartelijk en de koffie goudbruin.

En er is nog meer te melden!

Vanaf 1 oktober beginnen we weer met het opgraven van nieuwe Hidden Treasures. We zijn nog druk aan het kijken in welke vorm, dus we kunnen maar één ding zeggen: watch this space!

Hoewel, daarover gesproken…

Door het onnavolgbare Facebook-algoritme is de kans groot dat je onze berichten hier niet ziet. En dat is natuurlijk jammer. Dus volg je onze FB-pagina al, of ben je geïnteresseerd in mooie achtergrondverhalen over nummers en artiesten waar je op de radio of zelfs online nooit meer iets van hoort, abonneer je dan via www.hiddentreasuresblog.nl op onze berichtenservice. Laat in de rechterkolom (of onderaan de mobiele pagina) je mailadres achter en we sturen je – maximaal 1x (zegge: één keer) per week – een berichtje als er weer een nieuwe Hidden Treasure klaar staat. Uiteraard wordt je mailadres niet met derden gedeeld (we zijn Facebook niet) of voor andere doeleinden gebruikt.

We hopen je snel te verwelkomen op onze site. Waarom niet nu al? Je komt er met één muisklik: www.hiddentreasuresblog.nl.

Groeten,
Team Hidden Treasures Blog

Geef een reactie