Herenigd met onze spullen!

Na zes dagen is koffer-gate eindelijk beëindigd. Vannacht om 00.15 uur bracht Arkefly onze koffers. Blij mee! Veel dank aan iedereen die ons hiermee hielp via het retweeten en delen van berichten. En uiteraard aan onze vrienden die ons uit hun koffer lieten leven. Gelukkig hebben zij precies dezelfde maten als Peet en ik 😉.

Door sommigen werd dit afgedaan als een first world problem, en dat begrijp ik. Maar geloof me dat niets fijner is dan je eigen spullen. Kleding die je speciaal voor deze reis gekocht had, toiletspullen (zoals mijn scheerolie) waarvan je op voorhand wist dat die in de VS niet verkrijgbaar zijn (en die dus niet vervangbaar zijn als je ze niet hebt), enz. Dan is het feit dat je een (zéér minimaal) bedrag aan nieuwe aankopen mag besteden slechts een pleister op de wonde. Sowieso was het uitgeven van dat ‘Arke-geld’ voor ons geen doel op zich en hadden we die tijd liever besteed aan vakantieactiviteiten.

Maar goed, onze koffers en spullen zijn er weer en ik heb me eindelijk weer kunnen scheren. Onze vakantiemodus staat weer aan en we kijken uit naar het evaluatieformulier van Arke 🙂

Greetings from Key West!

Geef een reactie