Happy jubilee to me! 😊

Vandaag ben ik precies 25 jaar werkzaam in de entertainmentbranche. Never a dull moment! Ook nooit een lekker rustig moment trouwens 😉. Zelfs nu word ik nog lekker van de straat gehouden.

Sinds ik begin 2010 voor mezelf begon, heb ik voor 79 opdrachtgevers talloze (en hele verschillende) werkzaamheden mogen doen. Ik heb de grenzen van mijn comfort zone uitvoerig verkend en opgerekt, en daardoor dingen gedaan die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

De laatste tijd doe ik veel ghost writing (vooral interne communicatieopdrachten) en voice-overs (o.a. voor trainingsdoeleinden) die binnenskamers dienen te blijven. Dat kan ik dus niet in mijn portfolio vermelden. Daar staat tegenover dat ik al ruim een jaar bezig ben om in vrije uurtjes alle producties uit mijn vakbladperiode (2000-2010) aan dat portfolio toe te voegen. Dat gaat om een paar duizend nieuwtjes en artikelen, maar het einde komt in zicht. Ik geef wel een seintje t.z.t. 😉

25 jaar… Wát een tijd! Veel gedaan, veel geleerd en vooral heel veel doorgegeven. Ik ben een blij, tevreden en dankbaar mens!

Geef een reactie