Gratis af te halen: Brenger

Mocht je nog eens overwegen een bedrijf in te schakelen om iets voor je te vervoeren, regel het dan niet via Brenger. Hun slogan ‘altijd goed gebracht’ hebben ze bij ons in elk geval niet waargemaakt.

We hadden van vrienden een mooi, zwaar meubelstuk gekregen, waar we zelf nog even geen plaats voor hebben. Dus hadden we met mijn moeder geregeld dat het zo lang in haar garage mocht staan. We schakelden brenger.nl in om het bij onze vrienden op te halen en bij mijn moeder af te leveren. Standaard gaat er dan één mannetje met een busje op pad, maar vanwege de grootte van het meubelstuk hadden wij nog bijbetaald voor een tweede mannetje. In de aanvraag hadden we erbij vermeld dat het ding moest worden neergezet in een garagebox onder een appartementencomplex.

Halen blijkt voor brenger.nl echter makkelijker dan brengen. Eenmaal bij mijn moeder aangekomen hebben de mannetjes de kast bovenaan de helling op de stoep gezet en lieten die arme 78-jarige vrouw verbouwereerd achter. Ze is erin geslaagd om wat mensen uit de buurt te mobiliseren om het loodzware ding naar beneden te sjouwen, maar ik had haar net in tranen aan de telefoon.

Ik ben pislink op Brenger en het laatste woord is hier nog niet over gezegd! #dontmesswithmama

Geef een reactie