Geti(c)k(e)t

Dave_matthewsGut, helemaal vergeten (verdrongen denk ik)… Werner heeft recent ook eens helemaal hip & happening gepoogd concertkaartjes online te bestellen. Want als Dave Matthews naar Nederland komt, ben ik erbij. Dus vlak voor het aanvangstijdstip van de voorverkoop – een paar weken geleden alweer – doorloop ik de aanmeldprocedure (men wil natuurlijk gelijk álles van je weten), vul in hoeveel kaartjes ik wil hebben op welke plaatsen, druk op de knop en… niets. Alleen de mededeling ‘De procedure kan momenteel niet worden uitgevoerd’. Waarna je de bestelling opnieuw moet invoeren.

Na vijf kwartier klikken, teleurgesteld worden en opnieuw beginnen waren mijn armen rijp voor een mitella. Ook begon zich de angst op te dringen dat ik – zonder het te weten – in mijn eentje alle beschikbare kaartjes aan het opkopen was. Dan toch maar gewoon oldschool bellen. Ik had gelijk verbinding, mij werden uiterst vriendelijk (opnieuw) al mijn gegevens afhandig gemaakt en de kaartjes werden twee dagen later, lekker fysiek, thuisbezorgd.

Note to self: je kunt ook té modern willen doen. Mijn vertrouwen in de oude economie was bevestigd. Totdat onlangs, bij de ticketverkoop voor U2 en Michael Jackson, veel fans óók niet konden bestellen via de telefoon: er was te weinig capaciteit gereserveerd. Nog altijd worden oude schoenen te snel weggegooid…

Ik wil voor het kopen van concertkaartjes het postkantoor terug, of desnoods de postduif!

3 gedachten aan “Geti(c)k(e)t”

  1. Hahahaha, zelfs kaartjes voor Michael Jackson in The O2 was mij gelukt! 😛

    (Moet ik erbij vertellen hoeveel ik gejankt had een paar maanden daarna? :’-()

Geef een reactie