Genieten van het goede leven

Onze instelling om te genieten van het leven en lekker te eten zit in de familie. Mijn vader voedde ons op met het Elfde Gebod (‘gij zult genieten’) en mijn ome Leen is van hetzelfde slag. Behalve lekker eten mag hij ook graag lekker koken en hij had Peet en mij uitgenodigd om in Harlingen van zijn kookkunsten te komen genieten. Die afspraak was snel gemaakt 😉

Wat een heerlijke avond! We zaten van 17.00 tot middernacht aan tafel en gemiddeld elk uur was er een nieuwe gang. De malse rundertong is op de foto niet zichtbaar omdat die begraven was onder een verrukkelijke saus, en het eerste nagerecht was op voordat ik er erg in had en een foto had kunnen maken van de complete camembert met pistachenoten en granaatappelpitten. You get the picture, hoop ik… #nomnomnom

Meer foto’s:

Geef een reactie