Er is er één jarig, hoera hoera!

Verjaardag_wwWie zeg je? De Coeningin? Nee, Werners Wereld is jarig! Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik hier mijn eerste stukje neerzette, waarna ik van schrik trouwens gelijk weer bijna twee maanden onder de radar verdween. Sindsdien gaat het met de continuïteit best aardig, hier en daar onderbroken door een korte vakantie.

Zo ook de komende tien dagen. Dan genieten Peet en ik in Zuid-Spanje van de opwarming van de aarde. Torremolinos, het klinkt als de hel, maar we hebben daar een wijkje gevonden – La Carihuela – zónder hoogbouw, waar het heerlijk toeven (en eten!) is temidden van de locals. We zijn er al twee keer eerder geweest. En wat een weertje mensen!

Weer_torremolinos

Zondag 11 mei komen we terug. Alweer een hele bijzondere dag. Wat zeg je? Moederdag? Nee, iets veel belangrijkers. Stay tuned…

Adios!

Eén gedachte over “Er is er één jarig, hoera hoera!”

  1. Alle drie al eens gezien en ik wil nog laaaang niet dood.

    WEET JE WEL HOEVEEL FEESTJES IK DAN MOET MISSEN??! KOM NOU! 😉

Geef een reactie