Entertainend weekend

\"Concert_at_sea_01_maria_mena_4\"\"Concert_at_sea_02_ilse_delange_4\"\"Concert_at_sea_03_blof_3\"Dit weekend het hele land doorgecrosst van het ene concert naar het andere.Zaterdag togen we, net als twee jaar geleden naar de Brouwersdam in Zeeland voor concert at SEA. Juist die dag waren stevigehagel- en onweersbuien voorspeld, maar gelukkig bleef het droog en ”“ ondanks denevel ”“ prima van temperatuur. We zagen de altijd leuke Maria Mena (foto 1), eenakoestisch mini-optreden van Live-voorman Ed(die) Kowalczyk, Ilse DeLange (foto 2),Golden Earring en Bl͸f (foto 3). We hadden opnieuw het voorrecht van VIP-tickets gebruikte mogen maken, inclusief een bus die ons letterlijk tot achter het podiumbracht. Ik heb me voorgenomen om, als ik dit soort privileges maar gewoon ga vinden, te stoppen met hetbezoeken van concerten. Want het is natuurlijk pure luxe, dus daar dient danook van genoten te worden, vind ik. Grappig genoeg kwam ik backstage zelfs tweeoud-klasgenoten van de middelbare school tegen…

\"Veere\"Uiteraard maakten we er weer een weekendje Zeeland van. Concertat SEA is immers bedoeld als Zeeland-promotie en wij besloten die oproep tehonoreren. Zondag struinden we dus door het prachtige Veere.

  \"Roachford\"Daarna reden we door naar Amsterdam, waar Marc Broussard optrad, met Roachford alsniet misselijk voorprogramma. Tevens een verlaat verjaardagscadeautje van onsaan “vriendin van de show’ Lisette, dus we stonden met zijn drieÍ«n te genieten.Roachford (Andrew) speelde slechts begeleid door zichzelf op keyboard en zijnbroer Stephen op een akoestische gitaar. Maar wat een fijne entertainer! Diewil ik graag nog eens met complete band zien. \"Marc_broussard\"Die had Marc Broussard wel bij zich. Hij blijkt zo verknocht te zijn aan onsland dat driekwart van zijn band uit Nederlanders bestaat. Een specialevermelding moet daarbij uitgaan naar de toetsenist, die qua uiterlijk een kruisingleek tussen Tjeerd Bomhof (Voicst), AndrÍ© Hazes en… een kikker. En oh ja, deHollandse bassist stond erbij alsof hij constant een vies luchtje rook. Maaruiteraard gaat het om de muziek, en die was lekker. Een door blanken gespeeldeversie van zwarte muziek eigenlijk, dus toch vreemd dat ook het publiek voor98% blank was. Grappig om te horen dat Broussards versie van Michael Jacksons RememberThe Time naadloos in de set paste, maar hun versie van wijlen de King Of PopsBen had voor mij niet gehoeven. Verder een prachtig optreden van een artiestdie een veel groter publiek verdient. Hear! Hear!

3 gedachten aan “Entertainend weekend”

 1. Als je nu in het vervolg eerst eens de beschikbare informatie leest?

  Van http://www.eventim.nl:

  “Waarom kan ik niet meer dan één kaart bestellen?

  Als u niet meer dan één kaart kunt bestellen, betekent dit dat er niet meer naast elkaar gelegen zitplaatsen gereserveerd kunnen worden.

  Indien u meer dan één kaart nodig hebt, kunt u controleren of er eventueel in een andere prijscategorie nog naast elkaar gelegen zitplaatsen beschikbaar zijn.”

  Misschien in het vervolg de plattegrond gebruiken?

 2. @Mark: een site die een dienst verleent, moet intuïtief werken. Dus als er een probleem of obstakel opdoemt, moet direct duidelijk zijn wát het probleem is en – belangrijker nog – hoe dit op te lossen is. Dat geldt al helemaal als die site de énige instantie is die de dienst aanbiedt (postkantoren verkopen geen tickets meer en telefonisch kon ik niet geholpen worden).

  En nu ben ik het, maar wat als mijn schoonmoeder straks graag naar André Rieu wil? Denk je dat haar dat gaat lukken op deze manier?

  Een concert is een unieke, niet te kopiëren ervaring, waar mensen geld voor over hebben om erbij te kunnen zijn. Ik vind dat zo’n slechte – of op zijn minst onduidelijke – site mensen de mogelijkheid ontneemt om zo’n concert bij te wonen. En hen dus ook de mogelijkheid ontneemt hun geld bij de organisatoren achter te laten.

  Niet dat ik met de organisatoren te doen heb, want door het gelimiteerde aanbod (beperkt aantal concerten en plaatsen – schaarste dus) zijn er voor mij waarschijnlijk tien anderen. En dat maakt die slechte dienstverlening des te schrijnender…

 3. Als ie nog eens komt met 5 toeters en meer gitaristen kom ik zeker terug. Want zoals ie de harde blues ‘bedreef’ aan het eind, oh oh oh wat fijn!! Thx voor een Erg Genieten kado!

Geef een reactie