En weer een tevreden klant verliet het pand

Leuk bericht vlak voor de vakantie. De directeur van mijn beste vriend vertelde hem pas dat hij een aluminium boot had gekocht (en geen goedkope). Dus mijn vriend vroeg of het een ……… was (merk niet helemaal goed verstaan). Zegt die man: “Nee, ik kwam op de site van Jachtwerf Arie Wiegmans terecht en die beschrijving sprak me zo aan, dat de keuze snel gemaakt was.” Dus vertelde mijn vriend hem trots dat hij wel wist wie die teksten geschreven had 😉.

Kortom: dankzij de SEO-handelingen van Sjoerd van Tilburg kwam die man op de Wiegmans-site, dankzij de teksten van Werner Bros. tekst | uitleg kwam hij naar de showroom en daar is hem uiteindelijk die boot verkocht. Wat een team work! Missie geslaagd… 😉

Ik kan met een gerust hart met vakantie. Fijne zomer allemaal!

Geef een reactie