Eindhoven de gekste (luisteraars)!

Image RadioAls ik op vrijdagavond mijn radioprogramma Carte Blanche sta te doen, verkeer ik graag ongestoord in mijn eigen wereld. Concentratie, zegt de een (ikzelf), ‘autistenradio’, zegt de ander (mijn radiocollega’s). Onlangs haalde ik in een psychologische test het brevet ‘volslagen autist’, dus de laatsten hebben waarschijnlijk gelijk ;-).

Dit weekend kwam bij Roulette FM een mail binnen, die voor eens en voor altijd aantoont dat ik op vrijdagavond, behalve autistenradio, ook 100% doelgroepradio maak. Laat me die mail met je delen…

Beste radiomakers,

Op jullie website staan kabelfrequenties vermeld. Daar moeten jullie er minimaal één aan toevoegen. In Eindhoven is Roulette FM te ontvangen bij de glasvezelprovider Ons Net Eindhoven (niet bij concurrent UPC) op het digitale televisiekanaal 751. Niet dat hier in Eindhoven snel een grote schare luisteraars te verwachten is voor een lokale zender uit De Bilt, maar voor de volledigheid is het het vermelden waard.

Verder moet het mij van het hart dat ik de programmanaam Carte Blanche ongelukkig gekozen vind. Dat is in Eindhoven de naam van een stichting die theater, schilder- en dichtkunst maakt met – hoofdzakelijk – mensen met een verstandelijke handicap, ontwikkelingsstoornis of psychiatrisch verleden, voor wier talenten de’normale’ samenleving moeilijk openstaat en door diezelfde samenleving als ‘lastig’ worden beschouwd. Website www.carteblanche.nu (niet .nl).

Graag heet ik mijn Eindhovense luisteraars – met en zonder beperking, ‘uitdaging’ of ‘rugzakje’ – van harte welkom in mijn wereld, Werners Wereld…

4 gedachten aan “Eindhoven de gekste (luisteraars)!”

  1. Nou, hop die vermelding op de website. Ook RigbyRadio, want gemaakt door een waus, een halve zool en een mafketel passen binnen het kader….en dan heb ik het nog niet eens over de Freakshow!

  2. Precies, en de programmaleider zelf heeft ‘kortsluiting’. Wat is dat voor een openbare inrichting joh, dat Roulette FM. Worden medewerkers daar op hun afwijkingen geselecteerd of zo? 😉

  3. Ik m-m-moet ook maar sol… solli …. solliticeren bij Roulette FM. Ik pas er perfect bij, perfect bij, perfect bij.

    😉

Geef een reactie