Een slecht begin is half werk

Thermometer‘Maak er wat moois van’, schreef ik hieronder, maar ik ben het jaar zelf niet zo lekker begonnen. Ik zit al de hele week ziek thuis. Veel slapen, thee met honing, op halve kracht de werkmail checken en waar mogelijk toch iets bijdragen. Stilzitten (of iets wat naar mijn gevoel in de buurt komt) is niks voor mij, maar ‘ze zeggen dat het goed voor je is’.

Ik had hier trots willen verwijzen naar een nieuw element op mijn log: de radio in de rechterkolom, die Neel voor me gemaakt heeft. Als je erop klikt hoor je de stream van Roulette, dus ook op vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur, als ik uitzending heb. Maar als je deze vrijdagavond klikt, hoor je een ander mannetje van de radio. Robje valt dan noodgedwongen voor me in. En als je Robje carte blanche geeft, is het ouwe soul, r&b en funk wat de klok slaat. So put on your dancing trousers and get down to the total and utter king of r&b: Rob Richards!

Volgende week neem ik keihard revanche; je bent gewaarschuwd…

Geef een reactie