Dutch Delight-winnaar in Carte Blanche

Arthur_adam_2Afgelopen zondag, 29 maart, vond in de Amsterdamse Melkwegde finale plaats van Dutch Delight. Die werd gewonnen door Arthur Adam, met hethet prachtige nummer Happy Hangover.De winnaar treedt aanstaande vrijdagavond, 3 april, (opnieuw) live op in dehuiskamer van Roulette FM.

Vorige week vrijdag was Arthur Adam voor het eerst in CarteBlanche te gast. Als generale repetitie voor de finale kreeg hij, samen met deandere winnaars van de Utrechtse voorronde (de Spotrockers en Uncle Frankle) degelegenheid zijn liedje live te spelen. Deze drie acts namen het in de Melkwegop tegen de drie winnaars van de Haagse voorronde: Pollution, Annika en SignalTo Shore. Die finale werd afgelopen zondag dus gewonnen door Arthur Adam.

Hij wint hiermee o.a. een contract bij muziekuitgeverij EMIMusic Publishing, een officiële singlerelease op de Nokia Music Store enopnametijd in een professionele studio. Én Arthur Adam komt dus vier van zijnliedjes – waaronder het winnende Happy Hangover – live spelen in Carte Blanche.

Meeluisteren kan, vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur viade streamvan Roulette FM.

UPDATE: Arthur toonde zich een terechte winnaar van Dutch Delight. Serieus talent, zeg ik. Voor de visueel ingestelden nog eenfotootje:

Arthur_adam_carte_blanche_2

Dit bericht is geplaatst in Carte Blanche, Concert, Muziek, Radio. Bookmark de permalink.

4 reacties op Dutch Delight-winnaar in Carte Blanche

 1. Esther schreef:

  WAT GAAF! hahahaha…
  Ik zal zo eens intern overleggen wat we hier mee kunnen…hier zit een albumcover in man!

 2. Dinges schreef:

  Heeft ie je lippen nou roze gekleurd of lijkt dat maar zo? 😀 Gave foto Werner.

 3. Werner schreef:

  Nope, het is de weerkaatsing van het roze beeldscherm waar ik voor stond, dat je ook in mijn bril ziet weerkaatsen (zegt Jack althans ;-).

 4. Broertje schreef:

  Hoi broer,

  Ziet er gaaf uit die foto. Heeft Peet ‘m al aan de muur hangen?

  Groetjes,
  Broertje!

Geef een reactie