Duffy doet de Odeon

DuffyGisteren brachten de avonduren meer dan alleen Avondspits-avonturen. Een paar keer per jaar ga ik met drie ex-collega’s ”“ inmiddels dikke vrienden ”“ stappen, en dat proberen we altijd met een concertje te combineren.

Zoals ik al eerder schreef, gaf Duffy vanavond een showcase in de fraaie Odeon-zaal in Amsterdam. Die kwam technisch wat haperend op gang, maar dat soort situaties haalt het grappigste in Britten naar boven. Wat een schatje en wat een prachtige, messcherpe stem! Misschien moet ze proberen met haar vocale sluitspier haar vibrato wat te beteugelen, maar dan gaat het helemaal goed komen. Het charisma is er, de liedjes zijn er (Mercy, Serious en Rockferry voorop) en het album is er bijna. Ik kan niet wachten!

3 gedachten aan “Duffy doet de Odeon”

  1. Waarom nou weer zo moeilijk, Werner. Weer zo’n obscuur lijstje. Waaron nou geen gewone nummers van Anouk, K3 of Lee Towers, dat zijn toch ook wereldartiesten. Of neem nou zo’n Frans Bauer. Volkomen genegeerd door jou! 1.000.000 Frans Bauer fans can’t be wrong!!!!! En ja, uiteindelijk hebben die artiesten alles gejat van The Beatles en Todd Rundgren. Dus waarom staan die niet in jouw lijst. Bijv. Want of a nail (remix 2007) van Todd R. Bah, zo wordt de kerstvakantie niet echt leuk, hoor met die rare plaatjes van jouw. Wedden dat er nog niet eens een 7″ vinyltje bij zit?

  2. Herman……dan heb je spaanstalige K.. muziek nog niet eens gehoord…..Het zou verboden moeten worden. Herman en ik …..en natuurlijk Fransie zijn een illuster trio. FF bingo fm wat harder zetten 😉

Geef een reactie