Dubbelslag

 

Rigby_10Nadat Rigby al de Top 40bereikte (nr. 35 and counting), kwam Parade vrijdag ook op 95 binnen in deSingle Top 100(de lijst waarin debuutsingle Pass You By het vorig jaar tot 28 schopte). AanUniversal om te laten zien dat dat beter kan, hoewel er zoveel andereRigby-liedjes staan te trappelen om de hitlijsten te bestormen. Gisteren, in debeslotenheid van de ‘Spring Is In The Air And So Is Carte Blanche’-party,kregen we een sneak preview van hun debuutalbum dat eind mei uitkomt, en was isdÍ¡t een fijne cd zeg! Daarover later zeker meer.

Vandaag slaat Rigby nóg een dubbelslag door als volleerde schnabbelaars twee optredens te doen. Tussen 15.00 en17.00 uur wordt BNN’s That’s Live opgenomen, dat van 18.00 en 20.00 uur op 3FMte beluisterenis. Vorig jaar septemberwas de band daar ook al te gast, en zonder nu Í¡lles rondom Rigby als unicum tewillen bestempelen, gebeurt het niet vaak dat een beginnend bandje zo snelwordt teruggevraagd. 3FM maakt werk van zijn Serious Talents. Vanavond om 22.30 uur is Rigby één van de bands die de festiviteiten openenrondom 750 jaar Amersfoort. Dan treedt de band op in ‘music pub’ De Karseboom,op het Lieve Vrouwekerkhof 3-5. Dat is bij ons om de hoek, dus ook daar zijn wezeker bij! Al was het maar om hun eerste optreden op een catwalk mee te maken… 😉 UPDATE 1: Parade kwam gisterenook op 47 binnen in de 3FM Mega Top 50!Bij de aankondiging zei presentator Bart Arens dat Rigby dit jaar ook op Pinkpopzal staan. De band weet nog van niets, maar houdt het weekend maar alvast vrij.Wellicht kan iemand de managert even bellen?

UPDATE van UPDATE 1: Nee dus. On with the programme… Er staan immers al heel veel andere optredens in de agenda!

 

UPDATE 2: en inmiddels zijn erook foto’s van de optredens van gisteren…

In That\’s Live: Rigby_thats_live_09 In De Karseboom: Rigby_karseboom

7 gedachten aan “Dubbelslag”

  1. Ik zeg, je kan niet vroeg genoeg beginnen. Dat voorkomt dat je zoontje cq dochter (doorhalen wat niet van toepassing) op een dag zegt; pap, ik keek gisteravond door een kiertje, en zag je op je buik liggen met je knieën omhoog.

Geef een reactie