DOEI Fresh!

Hallo, HelloFresh! Ik weet dat we jullie de laatste jaren verwend hebben door in een huis te wonen met de voordeur op de begane grond. En dat we netjes zorgden dat we thuis waren als jullie op het laatste moment aangaven hoe laat jullie de doos met inhoud kwamen brengen.

Het bezorgtijdstip aankondigen is er de laatste tijd al niet meer bij, maar gelukkig zijn wij meestal thuis. Echter: ’thuis’ is tegenwoordig op de 9e verdieping. Ja, er zijn mensen die daarvoor kiezen, het is bijna niet voor te stellen. Dat is natuurlijk een enorme aanslag op het krappe schema waarmee jullie je bezorgers op pad sturen (en ook iets waar je in dat schema onmogelijk rekening mee kunt houden). Daardoor gebeurde het de laatste tijd al regelmatig dat wij via de intercom hoorden: ‘Vindt u het goed als ik de doos in de lift zet?’. Geen probleem natuurlijk, want de liftschacht zit naast onze voordeur, dus kleine moeite om de doos even zelf uit de lift te pakken. Als dat jullie helpt…

Maar blijkbaar is ook dat tegenwoordig teveel moeite. Sterker nog: aanbellen is al teveel moeite. Toen we zojuist even naar de berging moesten en besloten gelijk even de post op te halen, stond onze doos gewoon in de centrale hal van ons appartementencomplex. Zonder aankondiging, in de volle zon, en geen idee hoe lang al, want jullie geven de bezorgtijd tegenwoordig dus niet meer door.

Het mag duidelijk zijn dat dit de laatste doos is, die jullie hier afleveren. Wij gaan op zoek naar een frisser alternatief. DOEI Fresh!

Geef een reactie