Deur achter ons dichtgetrokken

14 oktober vorig jaar, precies twee maanden nadat ik het tijdens een etentje opperde, hadden Peet en ik ons huis in Amersfoort verkocht en een appartement in IJsselstein gekocht. Vanochtend werd bij de notaris de overdracht officieel beklonken. Expres vandaag, de geboortedag van mijn vader. Jammer dat we vanwege de coronamaatregelen niet fysiek bij de notaris mochten verschijnen, maar een medewerker van het kantoor bij volmacht voor ons moest tekenen. Maar dat zij dan maar zo.

Bij de laatste inspectie waren we natuurlijk wel aanwezig. Na afloop keek ik nog één keer omhoog in het trapgat. *slik*

We hebben 22 jaar heel veel lol gehad aan De Heuvel, en er liggen heel wat kilometers van ons op die trap. Dat hebben we in het (gelijkvloerse) appartement niet meer, maar ik denk niet dat ik het ga missen… 😄.

We voelen ons al erg thuis in IJsselstein, maar het is toch raar om je sleutels af te geven, de deur voor de laatste keer achter je dicht te trekken en voor het laatst ‘je’ wijk uit te rijden. Alleen maar warme herinneringen aan Amersfoort! ❤️

Geef een reactie