De Heuvel officieel in de verkoop

*DIENSTMEDEDELING*

Je zou kunnen zeggen dat ik het verhuizen met de paplepel ingegoten gekregen heb. In de 18 jaar dat ik bij mijn ouders in Ridderkerk woonde, verkasten we drie keer. Van de Van Anrooystraat, waar ik geboren ben, naar de Verdistraat en later naar de Sweelinckstraat. Bij die laatste move vertelde ik mijn vriendjes dat we naar Zevenhuizen gingen. Zeven huizen verderop, welteverstaan. Nadat ik was gaan studeren, verhuisden mijn ouders trouwens nog twee keer, maar ze bleven altijd in Ridderkerk.

Ik had inmiddels Nijmegen als nieuw thuis. Mijn eerste studentenflat stond aan de Vossendijk. Niet lang nadat ik Peet had leren kennen, ‘trok ik bij haar in’ op Galgenveld, waar ik niet lang daarna ook zelf een kamer kreeg. Twee verdiepingen boven Peet nota bene. Uiteindelijk gingen we officieel samenwonen in Lankforst. En dat alles binnen een jaar of zes.

Peet is vrij weinig in Lankforst geweest. Zij kreeg werk in Capelle a/d IJssel en bivakkeerde doordeweeks regelmatig bij mijn ouders. Toen mijn eerste werkgever in De Meern gevestigd bleek, besloten we halverwege te gaan wonen en kwamen we aan de Copernicussingel in Schoonhoven terecht. Lang duurde dat niet, want Peet accepteerde een baan in Utrecht en ik kreeg er een aangeboden in Nijkerk. Dus verkasten we eind vorige eeuw naar De Heuvel in Amersfoort.

Ik realiseerde me laatst dat we hier nu al bijna 22 jaar wonen. En met toenemend plezier, omdat we zo’n beetje alles in en om dit huis hebben gedaan wat je aan een huis kunt doen: de wildernis die we aantroffen tot een mooie groene tuin getransformeerd (met sproei-installatie), een schuifpui in de achtergevel gezet, de halve bovenverdieping uitgebreid naar een hele, een nieuwe keuken en badkamer erin, een nieuwe moderne tegelvloer met vloerverwarming laten leggen, grote ramen in de zijgevel laten zagen, zonnepanelen op het dak… Je zou kunnen zeggen dat het project ‘af’ is.

Hoog tijd dus om ons mooie, instapklare huis aan een ander te gunnen. Vanaf nu staat het te koop op Funda: https://www.funda.nl/koop/amersfoort/huis-41018239-de-heuvel-31/. Is het wat voor jou? Neem dan gerust contact op met Vlaming Makelaardij. Je kunt ons natuurlijk ook helpen door het te delen. Enorm bedankt alvast!

Waar wij nu naartoe gaan? Geen idee nog. We zijn wel verknocht geraakt aan midden-Nederland, maar da’s een duur plekkie. Zeker met onze wensen: liefst gelijkvloers, met naast de slaapkamer twee behoorlijke werkkamers (want die cd’s en studio gaan mee), graag met een mooi uitzicht en/of in de buurt van natuur. We zijn vastberaden die speld in de hooiberg te gaan vinden en hebben gelukkig de tijd om dat voor elkaar te krijgen 😉

Geef een reactie