Cool: nieuwe stoel

De peut raadt me aan een nieuwe bureaustoel te nemen. Eentje zonder rugleuning, die je dwingt rechtop te zitten. Doodvermoeiend in het begin, maar uiteindelijk het beste voor je rug. Er komen er twee in aanmerking…

Bureaustoel_1Om te beginnen de zadelstoel. “Ik ben zelf gek op paardrijden”, zegt de peut, “en ik vind ‘m heerlijk zitten.” Ik heb ‘m geprobeerd, maar vond ‘m scrotumtechnisch niet bepaald prettig. Ik heb weliswaar geen kinderwens, maar wel eerbied voor de edele delen.

Bureaustoel_2De tweede optie is een zogenaamde Swopper. Het best te omschrijven als een wiebelstoel, of een wipkip voor serieuze doeleinden. Je zit dus op een veer (gelukkig wel voorzien van een zitting) en moet jezelf in evenwicht zien te houden.
Die ga ik eens proberen, maar hoor je een keer hard ‘tok!’, dan ben ik waarschijnlijk met bijpassend geluidseffect van mijn wipkip gestort…

3 gedachten aan “Cool: nieuwe stoel”

Geef een reactie