Beursbuit

Weer zeer tevreden met mijn ‘vangst’ op de Mega Platen en CD beurs vandaag. €39,00 uitgegeven aan deze 31 cd-singles, waarvan ik er dit keer slechts één al bleek te hebben.

Uiteraard was ik vooral weer op zoek naar edits/singleversies en in dat kader ben ik bijvoorbeeld erg blij met Twist In My Sobriety van Tanita Tikaram, Would You Do That For Me? van God’s Gift, Lovesick van Gang Starr, Se La van Lionel Richie (die ik überhaupt nog nooit op cd had gezien) en Stay (Wasting Time) en Crush van de Dave Matthews Band.

Uiteindelijk wil ik eigenlijk graag alles (ja, alles) wat ik sinds 1987 in mijn radioprogramma’s gedraaid heb, digitaal hebben. Die speurtocht leverde vandaag onder meer There Goes The Fear van Doves, Psyko Funk van de Boo-Yaa T.R.I.B.E. en de EP The World Is Stone van Cyndi Lauper op, waarvan ik in 1992 de track Learn To Live Alone veel draaide.

Er zitten sowieso de nodige Carte Blanche Classics bij voor de komende weken. Ik kom wel weer boven water als ik alles beluisterd heb 😉.

Geef een reactie